2009/03/10

Egy érdekes kezdeményezés az iparművészetiben : ) Hozd el a maradék anyagod, ruhád mi átlakatítjuk :)

TAVASZI MEGÚJULÁS-ESTE az Iparművészeti Múzeumban

szervezi a HINTS Institute vendég a Cellux Csoport Március 12. csütörtök (18.00 - 22.00) "Erre az estére egy olyan és divatműhelyt hozunk létre, ahova bárki elhozhatja régi, kinőtt, kinyúlt, vagy megunt ruháját, maradék anyagait és szekrény mélyén örzött divatötleteit. Varrógéppel, és egyéb hasznos eszközzel felszerelve várunk mindenkit szeretettel. Segítünk a leszakadt zsebeket felvarrni, szakadásokat megfoltozni, az ötleteket megvalósítani. Az utcáról betévedt, vagy munka után fáradtan érkező vendégeink a 'free shop' kínálatából válogathatnak kedvükre. A workshop végeztével alkalmat teremtünk az újratervezett ruhákat bemutatására is. Ruhák tömege árasztja el a világot.


Ezek idővel elhasználódnak, kukákban, turkálókban végzik, jobb esetben gazdát cserélnek, egy szeretet szolgálat segítségével útra kelnek, ha nem éppen ipari textillé alakulnak, a korábban méreg-drága holmik bezúzva, hogy aztán tömítések és padlóburkolatok formájában szülessenek újjá.
A program létrehozását indokolja, hogy fontosnak tartjuk az egyszer már befektetett alkotói, tervezői energiákkal való takarékoskodást és ezzel együtt az újra-alkotás lehetősége által felszabaduló energiákat."
kép:
dismantlelerepair

2 megjegyzés:

  1. Micsoda fantasztikus kezdeményezés!!! Ez igen!

    VálaszTörlés
  2. Szuper, ezt az ötletet már lopjuk is, és hamarosan jelentkezek vele. Győr környékiek előnyben, jeligével.

    VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))