2009/06/10

Semmihez nincs kedvem :( Mi van velem?

Valahogy fogynak a napok de nem jutok egyről a kettőre, nincs kedvem semmihez- nem is jutok semmire................
ötleteim vannak, de valahogy csak lógnak a levegőben, mert semmihez nincs kedvem, már csak olvasom a blogokat és nem is írok sehova megjegyzést, pedig látom mindenki milyen szép dolgokat készít, fejlődik, nálam most úgy érzem krahhhhhhhh van. Majd jelentkezem ha túl vagyok ezen a méla bús, letargikus állapoton.

5 megjegyzés:

 1. Úgy tűnik, valami mélabú-por van a levegőben, sokan vagyunk így.. Kitartás, magamnak is ezt mondogatom...:)

  VálaszTörlés
 2. Ez teljesen természetes! Ne ess kétségbe el fog múlni! Mindannyiunkkal ugyan ez történik! Most épp arra van szüksége a testednek, lelkednek, hogy pihenj, kikapcsolódj... add ezt meg neki! Mi pedig itt vagyunk és megvárjuk, amíg majd újra teljes lendülettel alkotsz, amikor jólesik! :o))

  VálaszTörlés
 3. Ja , aranyosak vagytok... lehet, hogy a szervezetem tényleg kis pihenésre vágyik és ezt jelzi...ha erőre kapok jelentkezem:(

  VálaszTörlés
 4. Meg kellene látogatnod a Nyavalygót. :))

  VálaszTörlés
 5. Szia,
  ha még mindig bele vagy csömörölve a hétköznapokba, akkor érdemes ennek az okát kideríteni...és megoldani. Nekem az a tapasztalatom, hogy minél hamarabb, annál szabadabb... :-)
  És ezennel felajánlom a szakértő segítségemet, mivelhogy ezzel foglalkozom napi szinten. Több info itt: www.testi-lelki-erzelmi.com

  De ha egy múló mélabú, akkor nevess egy jót például itt:http://makayaniko.blogspot.com/2009/05/nevettel-mar-ma.html

  Szeretettel,

  VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))