2009/08/12

Nyaralás Zanzásítva:)

Egy bő hetet töltött családunk a Balatonnál. Jó időben a vízben voltunk a nyaraló házunk teraszán kártyáztunk. És mivel én hajnalban kelő vagyok, igen sokat úsztam a még néptelen Balatonban és könyvet olvastam- 3-at is sikerült elolvasnom:) - és hímezgettem.
Ne valami nagy dolgokra gondoljatok, csak kis mintákból álló képet sikerült már a karácsony nevében készítenem...ami itt látható.

Megihletett byme -Éva egyszerű színeivel finom stílusával ezért választottam ezt a natúr szín összeállítást.
Amikor elromlott az idő és nem tudtunk a vízes közegnek örülni kirándultunk, így jutottunk el Balatonedericsre az Afrika múzeumba-ami kisebbeknek kihagyhatatlan élmény - a fiaim már sajna kinőttek ebből a lelkendezős korból de azért végig nézték becsülettel és a végén még élvezték is.:) Sétáltunk Keszthelyen, Fonyódot is megismertük jobban. (Sajna a fényképező gépem csak az afrika úzeumig bírta így Keszthelyen már nem készültek fotók ) :(
Mikor hazaértem email várt, hogy a Praktika Mediterán pályázatán külündíjas lett a Olívabogyós evőeszköztartóim..Meglepi a javából.Még hátra van egy kiállítás rendezés-ahol én is szerepelek a munkáimmal, kiállítás megnyitó, Mesterségek ünnepe korongoztatás fenn a várban, aztán már itt is van a tankönyvvásár, és kezdődik az új tanév.Ez a nyár is elrepült....

3 megjegyzés:

 1. Szia Szil:)
  Köszöntelek újra itthon:)Igazán irígyellek,Fonyód a kedvencem,idén csak másfél nap jutott belőle nekem:(
  És nagyon köszönöm,hogy megemlítettél,és hogy azt mondod,én adtam ihletet.Nekem ez nagyon jól esett.Megtisztelőnek érzem.
  Gratulálok a praktika pályázatodhoz is!Szuper darab!:)

  VálaszTörlés
 2. Rég jártam itt nálad. Most jól körbenézek.
  Ez a karácsonyi bannernak való csodaszép a magam egyszerűségében.
  Nagyon finom darab.
  A Praktika pályázathoz gratula. Együtt örülhetünk, mert én is díjazott lettem.
  A festett csiga hű, de jó a fotón!

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok! Én is láttalak a Praktikában! Rögtön feltűnt a munkád!

  VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))