2009/11/19

Ajánlat hétvégére :)

Talán tudjátok, de azért le írom hátha valaki elfelejtette volna , most hétvégén a Néprajzi Múzeumban újra ...


ADVENT 2009
Kiállítás, verseny, bemutató és vásár
2009. november 20-22.



A hagyományoknak megfelelően advent első vasárnapját megelőzően a Magyar Virágkötők, Virágkereskedők Szakmai Egyesülete és a Néprajzi Múzeum megrendezi szokásos adventi programját, hogy a nagyközönség és a virágkötőszakma megismerje a trendet és a kínálatot, valamint előre felkészülhessen az alkotások elkészítésére, illetve megvételére. Ebben az évben az esemény része a fiatal virágkötőművészek kiállítása, a legszebb adventi koszorúk versenye, a virágkötő-tanulók adventikoszorú-versenye, a KARÁCSONYI TREND 2009 és sokféle, a nagyközönség számára tartott bemutató.

és szintén itt a Néprajziban


Koncertek, lemezbemutatók, Luca-napi szokások, karácsonyi vásár, kézműves foglalkozások kicsiknek és nagyoknak! Fellépők: az Ostro Chorus és a Gunnel Mauritzson Trio Svédországból, Budapest Bár, Kaláka Együttes, Csík Zenekar (vendég: Dresch Mihály), Palya Bea, Ferenczi György és a Rackajam (vendég: Bársony Bálint), Sebestyén Márta és a Bolyki Brothers.
 és lesz egy Kézműves vásár Kézműves vásár is :))))


 
Karácsonyi vásár
A karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó népi és iparművészeti tárgyak készítésének bemutatója és vására, kézműves-foglalkozások és játszóház gyerekeknek
2009. december 11. - 2009. december 13.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiváncsiak rám :)))