2009/11/29

Halottaok már ilyet ???- Adventi koszorú HOroszkóp:), Angyalok

Adventi koszorú - horoszkóp

Rengeteg divatos, trendi holmi közül válogathatunk, ha – mondjuk – a karácsonyra készülünk, akár az adventi koszorút, akár a karácsonyfát vagy az ünnepi asztalt szeretnénk feldíszíteni. Szerencsére ma már több stílus megfér egymás mellett.
Nők Lapja Cafe, 2009. november 25.
 Az adventi koszorút az északnémet területeken, főleg protestáns környezetben készítették a múlt század elején, majd Ausztriában is népszerűvé vált, a katolikus lakosság körében is. Magyarországon főleg a második világháborút követő időben vált szokásossá templomokban, középületekben, otthonokban adventi koszorút a csillárra függeszteni. Különös izgalma az adventi vasárnapoknak: először egy, majd két, három, végül négy gyertya gyulladhat meg rajta.
Nem vagyunk egyformák, sem külsőleg, sem belsőleg. Szerencsére! Ennek sokféle oka, eredője lehet. Például az ízlés nemzetenként, országonként, családonként és egyénenként változó. Vannak hasonló szokások, de ezek manapság már nem kötelező jellegűek. Közben mindig vannak új ötletek, amelyek minden évben változnak.
Az asztrológiai tipológia segíthet, hogy válogathassunk, és megtaláljuk a saját stílusunkat.

KOS (március 21. – április 20.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Kos szülött sportos, énközpontú, szenvedélyes és fiatalos vagy. Ki nem állhatod a visszafogott stílust. Bármit csinálsz, azt teljes erőbedobással teszed. Mindig mindenbe beleadod a maximumot. Ízlésedben is az energikusság érvényesül: szereted a tüzes, lendületes, kihívó formákat, színeket. Az tetszik neked, ami elég feltűnő, pl. az intenzív, élénk színek. Ugyanakkor kedveled a sportos, fiatalos stílust is.
Kedvenc színeid: világos égőpiros, vérvörös, méregzöld.
Kedvenc anyagaid: vas, fa, muszlin.
Kedvenc mintáid: egyszínű, de feltűnő.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Ne bonyolítsd túl a dolgot! Vagy vörös színt, vagy méregzöldet válassz alapszínnek. Készíthetsz vagy vehetsz ilyen színű masnikat és gyertyákat, ezt kombinálhatod pl. acélszínnel. Érdemes az alapkoszorút lazán körbetekerni egyszínű vékony szalaggal, majd a gyertyák tövébe színében megegyező, de sötétebb árnyalatú, nagyobb masnit tűzni. Elegáns, ha a gyertyákat alul és feljebb is körbeszövöd acélszállal.  

BIKA (április 21. – május 20.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Bika szülött gyakorlatias és kiegyensúlyozott vagy. Rendkívül jó az ízlésed. Mindig eltalálod, hogy mi mivel harmonizál. Ösztönösen érzed a különböző színek és anyagok kombinálhatóságát. Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel. Neked nem nagyon van szükséged tanácsra, inkább mi kérhetünk tőled tippeket a karácsonyi díszítéshez. Alapvetően szereted a természetes anyagokat és színeket. 
Kedvenc színeid: barna, terrakotta, korallszín, halványzöld.
Kedvenc anyagaid: agyag, vörösréz, brokát, szatén.
Kedvenc mintáid: egyszínű.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: A halványzöld gyertya rendkívül elegáns lehet. Ezt kombinálhatod pl. vörösrézzel. Döntsd el előre, hogy visszafogottabb vagy feltűnőbb stílusú koszorút szeretnél. Ha az előbbit, akkor ne használj sok fényes kiegészítőt, inkább díszíts szárított termésekkel. Amennyiben feltűnőbb, élénkebb koszorút tervezel, akkor bátran válassz az alapszínhez narancsvörös vagy borvörös gömböket és szalagot. Készíthetsz vagy vehetsz fémszállal átszőtt szaténmasnikat is.

IKREK (május 21. – június 21.)
Te mint Ikrek szülött mindig fiatalos, nyitott és modern vagy. Szereted a laza, könnyed, légies stílust, de ki nem állhatod, ha valaminek „öreg” a szaga. A hagyományokat kevéssé értékeled. Szíved szerint minden évben új díszeket vennél. Mivel szívesen és sokat beszélgetsz, a karácsony számodra inkább a találkozásokról szól, mint az ajándékozásról vagy az evés-ivásról.
Kedvenc színeid: élénksárga, égszínkék, világosszürke, fehér.
Kedvenc anyagaid: papír, pergamen, viasz, vászon.
Adventi koszorú horoszkópKedvenc mintáid: kockás.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Készíts vagy vegyél kockás masnikat, és ezzel díszítsd az adventi koszorút. Ha találsz kockás gyertyát, akkor viszont a masnik legyenek egyszínűek. Idén használj égszínkék alapszínt, ezt kombináld a kék különböző árnyalataival, vagy fehér, szürke, ezüst kockás szalaggal díszíts. A lényeg, hogy ez a tavalyitól eltérjen! Bátran kísérletezz pl. krepp-papírral, de vigyázz, hogy biztonságos legyen! Ne kerüljön a gyertyaláng közelébe!

RÁK (június 22. – július 22.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Rák szülött romantikus, család- és otthonszerető vagy. Fontosak számodra az ünnepek, mert ilyenkor összegyűlik a család. A stílusod is ezt tükrözi: puhaság, melegség, biztonság, szeretet, gondoskodás stb. Mindennél jobban szereted a szüleidet, a testvéreidet, a párodat és a gyerekeidet, ezért folytatsz és adsz tovább családi hagyományokat. Féltve őrzöd pl. a régi díszeket.
Kedvenc színeid: ezüst, tojáshéjszín, ibolyakék, rózsaszín, vízszínek.
Kedvenc anyagaid: gyöngy, kerámia, csipke.
Kedvenc mintáid: áttört, csipkeszerű minták.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Idén legyen az alapszín rózsaszín! Ez rendkívül romantikus, ha rengeteg ezüstöt és gyöngyöt használsz hozzá. Felfűzhetsz nagyobb gyöngyöket selyemszalagra úgy, hogy közé egy-egy csomót kötsz. Bevonhatsz csipkével hungarocell- vagy fagömböt, vagy alufóliába csomagolhatsz például diót, ezekkel díszítheted az adventi koszorút. Arra ügyelj, hogy ne tegyél rá túl sok díszt! Inkább a karcsú gyertyák domináljanak!

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Oroszlán szülött rendkívül igényes vagy. Ki nem állhatod a műanyag, gagyi silányságokat. Hajlandó vagy többet fizetni, de amit megveszel, az legyen minőségi, exkluzív. Bár jó az ízlésed, néha mégis túlzásokba eshetsz. Imádod a feltűnő, csillogó díszeket és az aranyozott tárgyakat. Számodra a karácsony igazi paradicsom, mert ilyenkor kiélheted fényes stílusodat, szó szerint és átvitt értelemben is.
Kedvenc színeid: arany, aranysárga, narancsszín, aranybarna.
Kedvenc anyagaid: arany, nemesfémek, bársony.
Kedvenc mintáid: egyszínű, minta nélküli.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Idén is dominálhat az arany. A gömbök, az üvegdíszek, a masnik is lehetnek aranyszínűek. Emellett arannyal lefestett termések: dió, toboz stb. De arra vigyázz, hogy nem fognak érvényesülni, ha minden arany, ezért használj hozzá egyszínű fehér, narancsszínű vagy barna gyertyákat. Szórhatsz az adventi koszorúra arany- vagy bronzszínű, pici csillagokat. A fények gyönyörűen meg fognak csillanni ezeken, és olyan lesz, mint millió pici világító csillag az égen.

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Szűz szülött gyakorlatias, visszafogott és precíz vagy. Tiszteled a hagyományokat. Nem nagyon kedveled az új dolgokat. Feleslegesnek tartod, hogy minden évben új díszeket vegyél. Ragaszkodsz a jól beválthoz, és ki nem állhatod, sőt elítéled a pazarlást. Egyáltalán nem zavar, ha évek óta ugyanazok a díszek kerülnek a fára, vagy ugyanaz az ünnepi menü. Nem szereted a csillogó, feltűnő díszítést. A szolid, természetes stílus híve vagy.
Kedvenc színeid: földszínek – sárgászöld, világosbarna, homokszín, bézs.
Kedvenc anyagaid: homok, fémötvözetek, kordbársony.
Kedvenc mintáid: apró kockás, pepita.
Ilyen legyen az adventi koszorú: Izgalmas játék, ha rézdrótot használsz, ebből készíthetsz masnikat és gyertyaalapot is, vagy fűzhetsz rá fagolyókat, rézgyöngyöket. Meg is hajlíthatod különböző formájúra. Pl. állat formájúra, illetve csillag vagy gömb alakúra. Az adventi koszorú alapszíne legyen idén homokszínű. Rendkívül elegáns lehet a visszafogott stílus. Attól lesz ünnepi, hogy a rézen megcsillannak a fények.


MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Mérleg szülött nagyon értékeled a szépet. A lelked békéjéhez elengedhetetlen a vizuális harmónia, ami maga a szépség. Nemcsak áhítod, hanem jó érzéssel meg is tudod teremteni. Rendkívül kifinomult az ízlésed. Tehetséges vagy. Igazi művészlélekkel áldott meg a sors. Te magad és a környezeted is mindig szép, ápolt és rendezett. Emellett imádsz adni. Számodra a karácsony kiváló alkalom erre. Nemcsak tárgyakat adhatsz, hanem békés, meghitt hangulatot is. 
Kedvenc színeid: világoskék, kékeszöld, füstszürke (nyugodt, halvány színek).
Kedvenc anyagaid: fémek, gyöngyök, szatén.
Kedvenc mintáid: egyszínű vagy csíkos.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Idén válassz egy alapszínt az adventi koszorúhoz (mondjuk: kéket vagy szürkét), és ezt díszítsd ennek a különböző árnyalataival! Vegyél ilyen színű szaténanyagot vagy -szalagot. Készíts belőle kisebb masnikat, és fűzd fel őket egy zsinórra, vagy fogd csokorba, és a gyertyák tövébe szúrd őket. Ezenkívül használj sok gyöngyöt és drótot. Ez rengeteg variációra ad lehetőséget.

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Skorpió szülött szenvedélyes és érzéki beállítottságú vagy. Nem ismered és nem sokra tartod a mértékletességet. Olyan intenzíven csinálsz mindent, hogy annak nézésébe is belefáradnak a többiek. Nem tiszteled a hagyományokat, az etikettet, és fittyet hánysz az erkölcsre. Kicsit szereted provokálni a prűd embereket. Számodra a karácsony nem sokat jelent, ha mégis, akkor hajlamos vagy átesni a ló túloldalára. Ekkor egyszer csak népünnepélyt és paradicsomot varázsolsz.
Kedvenc színeid: vérvörös, méregzöld, fekete-fehér, lila, kék.
Kedvenc anyagaid: vas, bőr, kender.
Kedvenc mintáid: erős kontrasztú.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Idén is lehetsz merész. Bátran használj ellentétes színpárokat! Pl. a fekete-fehér vagy a vörös-zöld kombináció eleven lehet, de az utóbbinál próbálj ki izzó, színjátszó anyagokat. Ha esetleg a kék-lila párosítást választod, akkor az árnyalatok legyenek eltérőek. Pl. halványkék és erős lila, illetve sötétkék és halványlila. Variálhatod a mintákat is. Lehet az egyik dísz csíkos, a másik kockás. Az ünnepi hangulatot fokozhatod fémszállal átszőtt anyagokkal, szalagokkal, díszekkel.

NYILAS (november 22. – december 21.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Nyilas szülött a nagy volumen, a kiterjedés híve vagy. Nem bírod a kisszerű dolgokat. Szereted mindennek megadni a módját. Emiatt olykor túlzásokba esel, de ez jól áll neked, hiszen lelkes, szenvedélyes és melegszívű vagy. Ezek nem érvényesülnek „takaréklángon”. A karácsony a te ünneped, mert alapvetően a „túlzások” ünnepe: sok ajándék, sok étel, sok ital, sok dísz stb. Élvezd ki, és hozd ki magadból meg az alkalomból legtöbbet! Ne törődj másokkal! Mindenki úgy ünnepel, ahogy akar. Te is…
Kedvenc színeid: bíborvörös, királykék, mélysárga, világító színek.
Kedvenc anyagaid: fa, papír, flanel.
Kedvenc mintáid: egyszínű vagy széles csíkos.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Idén válassz királykék vagy bíborvörös alapszínt. A díszek váltakozva legyenek egyszínűek és csíkosak. Készíts vagy vegyél hatalmas masnikat. Gömbökből és csillagokból is bátran használj nagyokat és feltűnőeket, amik nagyon mutatósak az adventi koszorún. Arra gondolj előre, hogy maga a koszorú is látszódjon. Ügyelj arra is, hogy biztonságos legyen: az égő gyertyák közelében ne legyen gyúlékony anyag, ill. stabil legyen az egész!

BAK (december 22. – január 20.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Bak szülött visszafogott, fegyelmezett és óvatos vagy, emiatt ki nem állhatod a feltűnősködést és a rongyrázást. Legkevésbé a külsőségek érdekelnek. Sokkal többre tartod a belső értékeket, így számodra a karácsony is inkább a szellemiségénél fogva jelent sokat, nem a csillogás, az ajándékok vagy a töméntelen mennyiségű étel-ital miatt. Mivel józan és praktikus beállítottságú vagy, jobban érdekel egy dísz (pl. adventi koszorú) elkészítése, mint esztétikai értéke.
Kedvenc színeid: fekete, szürke, antracit, ólomszín, sötétzöld.
Kedvenc anyagaid: bőr, ásványok, ólom, „zsákvászon”.
Kedvenc mintáid: egyszínű, dísztelen.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Ne kövesd a hagyományokat! Próbálj olyan anyagokkal dolgozni, amelyek közel állnak a szívedhez. Egy durva vászondarabból is lehet masnit készíteni. Izgalmas dolgokat hozhatsz ki spárgából, bőrből és pl. fagolyókból. Ezek lehetnek természetesek vagy festettek. A szürke rendkívül elegáns szín. Még ünnepibbé teheted, ha egy sötétszürke selyemzsinórra ólomszínű golyókat, gyöngyöket fűzöl fel úgy, hogy ne legyen túl sűrű. Ezzel és egy-egy kisebb fémszállal átszőtt masnival feldobhatod az adventi koszorút.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Vízöntő szülött mindig kilógsz a sorból. Szinte semmit sem úgy csinálsz, ahogy azt „kellene”. Ne aggódj emiatt! A te erényed pont az, hogy csodabogár, individualista, „szabad madár” vagy. Te nem feltűnősködsz, hanem egyszerűen ilyen vagy. Mindig a modern, szokatlan, kicsit extravagáns dolgok vonzanak. A hagyományokat igyekszel tisztelni, de csak távolról. Te inkább kísérletezel, és olyan stílusokat kombinálsz, amelyeket eddig még senki. Ebből izgalmas dolgok jönnek ki. Gyakran divatot teremtesz…
Kedvenc színeid: vakuszín, fémes színek: jégkék, acélszürke, világos kékeszöld.
Kedvenc anyagaid: műanyag, üveg, könnyűfémek, nejlon.
Kedvenc mintáid: pöttyös vagy csíkos.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Ha igazán szokatlan adventi koszorút szeretnél, akkor húzd ki a fiókokat, és amit ott találsz, fűzd fel egy erős nejlonszálra. Például gemkapcsot, színes tollkupakokat, radírt, pogácsaszaggató formát, száraztésztát stb., de kísérletezhetsz régi családi fotókkal is. Ezeket fénymásold le, és velük vonj be hungarocellgömböket. Ha kevésbé extravagáns adventi koszorúra vágysz, akkor fess vagy önts csíkos és/vagy pettyes gyertyát. Ha kombinálod a kétféle mintát, akkor maga a gyertya elég dísz lesz. Másra nem is lesz szükséged.

HALAK (február 20. – március 21.)
Adventi koszorú horoszkópTe mint Halak szülött szeretetteljes, érzékeny és kissé szétszórt vagy. Álmodozó, idealista, gyermekien naiv és végtelenül jóindulatú, ill. segítőkész vagy. Remek ízléssel vagy megáldva, de a kivitelezés nem a te erősséged. Mivel utolérhetetlen a fantáziád, a tervezés legyen a te reszortod. Érdemes bevonnod olyan barátot vagy családtagot, aki gyakorlatias, és jó a kézügyessége. Ketten kitűnő párost fogtok alkotni, és olyan díszeket, adventi koszorúkat készíthettek, amelyek ajándéknak is szuperek lesznek.
Kedvenc színeid: vízzöld, tengerkék, rózsaszín, világoslila.
Kedvenc anyagaid: lágy, törékeny anyagok, selyem, tüll.
Kedvenc mintáid: színjátszó, alaktalan, ún. nonfiguratív.
Ilyen legyen az adventi koszorúd: Az angyalok teljesen a te világod. Készíthetsz vagy vehetsz angyalkákat tüllből, üvegből vagy bármilyen anyagból. Ezeket rátűzheted a koszorúra. Csak arra vigyázz, hogy ne legyenek túl közel a gyertya lángjához! Az is kedves megoldás, ha kartonból, ezüst- vagy krepp-papírból kivágsz angyalszárnyakat, és ezt ragasztod rá a gyertyákra. Vehetsz tollat is, ebből készíthetsz díszeket, vagy díszítheted ezzel a masnikat. Ügyelj arra, hogy ezek nagyon gyúlékony anyagok!   


MÁS

Kérd az angyalokat!

Az angyalok itt vannak velünk, a közelünkben. Csak arra várnak, hogy segítséget kérjünk tőlük, hogy feladatot adjunk nekik. Szinte munkanélküliek, mert sokkal több dolgot is képesek lennének elintézni, de maguktól nem tehetik, csak kérésre.

Nők Lapja Cafe, 2009. november 24.
Ez alól csak az életveszélyes helyzetek egyes fajtái kivételek!

Az angyalok intelligens lények. Ők egy finomabb rezgéstartományban léteznek. Emiatt nem lehet őket látni, vagy csak nagyon ritkán. Akik már látták őket, sokféleképpen írják le őket. Sokan például szárnyakat vélnek látni. Ezek az ő energianyalábjaik, amik számunkra, emberek számára leginkább a szárnyakhoz hasonlítanak.

Kérd az angyalokat!

Vannak, akik férfi, női, gyermek vagy nemtelen formában jelennek meg. Ennek nincs nagy jelentősége. Az angyalok képesek igazodni az adott ember hitrendszeréhez vagy elvárásaihoz. Ezért aki női alakban, szárnyakkal képzel el egy angyalt, annak pont így jelenik meg.
Az angyal gyűjtőnév, mely olyan lények egy csoportját jelöli, akiknek feladata többek között az emberi élet harmonikus működésének támogatása. Minden területnek van kijelölt angyala. Például a gyógyításnak, az elveszett tárgyaknak, a vagyonvédelemnek, a szerelmi ügyeknek, a gyermekek biztonságának stb. Ahhoz, hogy segítséget kérhessünk, nem kell tudnunk, hogy pontosan melyik angyalhoz tartozik az adott téma.

Ez két okból is így van:

1. Rendkívül bonyolult hierarchiában élnek az angyalok, amelynek leírása különböző vallásokban, okkult iratokban eltér. Nem lehet pontosan tudni, hogy melyik az igaz.
2. Másrészt viszont ne feledjük, hogy az angyalok nálunk jóval intelligensebb lények, így ők jobban tudják, hogy kérésünk teljesítésére melyikük a legalkalmasabb, illetve az adott téma melyikükhöz tartozik!
Ezért nem tudjuk elrontani a címzést. Elég, ha csak az angyal megszólítást használjuk.

Kérd az angyalokat!A kérésünknek mindig nagy alázattal, szeretettel és komolyan kell elhangoznia. Ez utóbbi azt jelenti, hogy lehetőleg csak nehéz élethelyzetben vagy súlyos esetben forduljunk angyali segítségért. Természetesen egy lakáskulcs elvesztése is lehet nehéz helyzet, vagy egy elkóborolt cica is aggodalommal töltheti el a gazdája szívét…
Ha angyalokat hívunk segítségül, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a Legmagasabb Akarat fog megvalósulni. Ez azt jelenti, hogy nem minden esetben fog egyezni a történés a mi akaratunkkal. Ezt tudnunk kell, és el kell fogadnunk. Például egy elveszett lakáskulcs nem fog előkerülni, ha a Legmagasabb Akarat szándéka az, hogy megtanuljunk jobban vigyázni a tárgyainkra…

A kérés folyamata rendkívül egyszerű, nincsenek szigorú szabályok. Az egyetlen, ami nélkülözhetetlen, az a szeretet, amivel megfogalmazzuk kérésünket. Ez viszont nem nehéz, ha minden esetben emlékeztetjük magunkat arra, hogy az angyalok szívesen segítenek, sőt alig várják, hogy segíthessenek!
Most nézzünk meg konkrét helyzeteket, hogyan érdemes kérnünk, mi az a formula, amelyre támaszkodva megfogalmazhatjuk, miben szorulunk az angyalok segítségére.

Így kérd az angyalokat!

Elveszett tárgy keresése esetén:

„Kérlek Titeket, angyalok, segítsetek, mert nem találom a …-omat! Nagy szükségem van a gyors és hatékony közbenjárásotokra, mert nagy bajban vagyok. Alázattal és tisztelettel kérlek Titeket, mutassátok meg, hol találhatom meg. Sürgősen meg kellene lelnem ezt a …-omat, de elfogadom, ha a Legmagasabb Akarat csak később engedi meg, vagy úgy dönt, hogy el kell engednem. Fájna a szívem, ha végleg meg kellene válnom tőle, ezért nagyon kérlek Titeket, segítsetek! Előre is nagyon köszönöm. Hálás vagyok a közbenjárásotokért!”

Betegség esetén kérhető gyógyítás:


„Angyalok! Betegségem, fájdalmam, elkeseredettségem közepette kérlek Titeket, enyhítsétek panaszaimat! Igyekszem mindent megtenni a gyógyulásom érdekében, próbálok optimistán, bizakodóan állni a betegségemhez, de erőm fogytán. Nézzétek el nekem, hogy ilyen gyenge vagyok! Nagy szükségem van a biztatásotokra és a gyógyító erőtökre. Elfogadom, ha valaki személyében jöttök segíteni. Hiszem és tudom, hogy szeretettel és alázattal megfogalmazott kérésemet teljesítitek!”

Vagyontárgy vagy bármi értékes dolog védelmét kérve:

„Angyalok, kérlek Titeket, vigyázzatok a …-mra (lakásomra, autómra, pénztárcámra, bőröndömre stb.)! Tudom és hiszem, hogy számíthatok hatékony segítségetekre. Fontos és értékes számomra ez a … Ezért fordulok Hozzátok, és kérlek Titeket alázattal és nagy-nagy szeretettel, hogy védjétek meg minden bajtól vagy károsodástól!”

Szerelmi ügyekben:

Kérd az angyalokat!„Angyalok, tisztelettel és alázattal kérlek Titeket, hogy járjatok közben az ügyemben! Szerelmes vagyok …-ba. Szeretném, ha viszonozná tiszta érzéseimet. Segítsetek, hogy mielőbb felismerje, hogy én vagyok az ő párja, akivel szerelemben, szeretetben, harmóniában és biztonságban élhet! Tudom, hogy ebben az ügyben is a Legmagasabb Akarat érvényesül. Azért kérlek Titeket, mert tudom, hogy számíthatok a támogatásotokra. Hálásan köszönöm előre is!”

Gyermek egészsége és biztonsága érdekében:

„Angyalok, kérlek Titeket, vigyázzatok a kisfiamra/kislányomra/unokámra/húgomra/öcsémre stb.! Mivel nem lehetek folyton mellette, Rátok bízom őt. Nagyon szeretem ezt a gyermeket, ezért fordulok Hozzátok. Tudom és hiszem, hogy a világ legjobb őrei vagytok, különösen, ha egy gyermekről van szó. Ezért kérem alázattal a Ti segítségeteket. Hálásan és nagy tisztelettel köszönöm mindazt, amit érte tesztek!”

Terv, nagy vágy teljesüléséért:

„Alázattal kérlek Titeket, angyalok, támogassátok tervemet (itt meg kell pontosan nevezni, miről van szó)! Tudom, hogy ebben a témában is a Legmagasabb Akarat érvényesül. Nagyon fontos számomra ez az ügy. Minden tőlem telhetőt megteszek a siker érdekében, de nagy szükségem van a Ti segítségetekre is! Hiszem, hogy a Ti támogatásotok sokat lendíthet az ügyemen. Ezért kérem nagy tisztelettel, hogy járjatok közben az érdekemben! Hálásan és nagy-nagy szeretettel köszönöm Nektek!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiváncsiak rám :)))