2009/12/21

Valami más ..............




Sziasztok,kaptam ezt a levelet, talán van nektek vagy a környezetekben kinőtt elfekvő jó bicikli, amivel egy vagy több afrikai gyereknek örömet lehetne okozni.  Most biztos valaki azt mondja, itthon is el kelne egy -egy bicikli a rászoruló gyerekeknek igen......de most erre bukkantam rá :(
Kérlek olvassátok el ...

A 2011 év elejére tervezett 1000 bringa Afrikának projektünk (részletek) kapott egy próbalehetőséget a Budapest Bamako Rali szervezőségétől: 50db bringát 2010 januárjában eljuttatnak Nyugat-Afrikába adományként. Mivel a rali karitatív szerevezete elsősorban árvaházakkal, iskolákkal és korházakkal áll kapcsolatban, azt kérték tőlünk, hogy gyerek bicikliket adjunk át.

A kérésünk tehát az, ha van a környezetedben olyan kis méretű- vagy gyerek bicikli, amit feleslegessé vált vagy rossz, de javítható és szívesen felajánlanád az imént említett célra, kérlek, küldj egy e-mailt az info@adab.hu címre január első hetének végéig a bringa rövid leírásával, esetleg egy képpel és az elérhetőségeiddel. Amint tudunk, elmegyünk érte (természetesen előzetes időpontegyeztetés után).

Abban az esetben, ha olyan brigád akad, ami nem éppen kis méretű, de szívesen a projekt rendelkezésére bocsátanád, akkor is írj, mert a 2011-es szállítmány célja minden korosztályt érint.

Bónusz kérés: ha van olyan barát vagy ismerős, akit érdekelhet a dolog, küldd tovább Nekik ezt a levelet.
További tippek: iwiw, facebook, twitter... ;)

Felajánlásaitokat előre is köszönjük!
Kellemes ünnepeket kívánunk,

ADAB





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiváncsiak rám :)))