2010/01/18

Hétvégi összefoglaló..........

Először is szombaton kint voltunk az Ecseri piacon, anyósom kérésére mentünk ki, mert múlt héten látott egy keretet, de otthagyta mert drágának találta, majd elmagyaráztuk neki, hogy milyen olcsó lett volna, mire ő minden követ megmozgatott, hogy újra kimenjünk.

Nem voltak sokan így lehetett nézelődni. Nagyon szép régi csipkéket, vásznakat, népviseleteket találtam, de aminek igazán örültem egy karosszék volt, amit igen jutányos áron zárás előtt fél perccel sikerült elhozznunk:) .




Vasárnap még teli életerővel, bár nyomott hangulatban készítettem  két újabb nosztalgia evőeszköztartót, az egyik zöld, a másik fehér.



Mivel igen hideg volta piacon és a sztrájk miatt is igen sokat fagyoskodtam, jól megfáztam egész hétfőn nyomtam az ágyat lázasan , köhögösen, orr fújósan :(




Közben újabb díjat kaptam Ginától:), 



KÖSZÖNET érte............ nem rég már leírtam 7 dolgot magamról így most ezt nem teszem újra és mindenkit illet a díj aki figyelemmel kíséri tevékenységemet:).

Hát gyorsan ennyi mára:) szép hetet mindenkinek...............Myrtill zenéjével:)








4 megjegyzés:

  1. Hogy neked milyen jó szemed van a szép tárgyakhoz! ....:)
    Nagyon tetszik ez a nosztalgikus Szaszi! ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép az újabb evőeszköztartód!!
    Mielőbbi gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Pont ilyen széket keresek, de tényleg :))

    Ezek az evőeszköztartók (és a fotók is)gyönyörűek!!!!

    VálaszTörlés
  4. Csarab: Köszönöm, köszönöm, köszönöm:)
    Abile: Köszönöm és már gyógyulgatok:)
    Anna: Hát pontosan ilyen szék már nincs de nagyon hasonló még volt nem egy nem kettő, szóval ki kell menni és megnézni:)

    VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))