2010/02/10

Hajnali kutakodásom :)

Találtam egy igen érdekes divat oldalt. MAGNOLIA PEARL a neve.
Az 1900 évek elejének divatját öltették át a mai világba, hordhatóvá tették :)
Igen érdekes anyagokat párosítanak össze, horgolt csipkét, selymet, len anyagot, kicsit kusza , bolondos de nagyon romantikus, és a vékonyaknak biztos jól áll :)

11 megjegyzés:

 1. Szilvi, valóban, kicsit kusza, bolondos..., de mindenféleképpen érdemes megállni mellette. Bennem a képek kapcsán születtek új, más gondolatok, úgyhogy én köszönöm, hogy megmutattad, mit is találtál.Andi

  VálaszTörlés
 2. Szépek! Én hordanék ilyesmit. :)

  VálaszTörlés
 3. El sem merem képzelni,hogy festenék bennük,de nagyon kényelmes lehet !Szeretem az ilyen nosztalgikus-fehérneműs stílust,de hordani nem merném.

  VálaszTörlés
 4. Kellemes viselet lehet! Olyan jó kis könnyűek, lengék!

  VálaszTörlés
 5. Odavagyok az ilyen hálóing,csipke,alsószoknya sílusért.Sajnos a hétköznapokban lehet,hogy bolondnak néznének,de ezekre azt találtam ki,hogy ami tetszik,viszont nem merem az utcán hordani,azt otthon fogom. A káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik-elv alapján.:)

  VálaszTörlés
 6. Örülök, hogy ennyien oda vagytok ezekért a ruhákért:)
  Hát igen én ha nem is venném fel utcára, mert kissé furcsán néznék ki benne, otthon biztos használnám :) vagy nyaraláskor :) akkor lehet bohókásabb az ember lánya:))))

  VálaszTörlés
 7. Már csak a jóidő hiányzik hozzá!

  VálaszTörlés
 8. Arra gondoltam, ha én nem is hordanám (pedig tetszik, csak nem vagyok az a kimondottan magas és vékony alkat), a kislányomnak simán varrhatnék ilyen romantikus tündérholmikat :) Köszi az ötletet, egészen beindult a fantáziám...

  VálaszTörlés
 9. Hát :) nagyon örülök, ha elindított bennetek valamit ez a kollekció:)

  VálaszTörlés
 10. Én nem vagyok egy vékony alkat, de tudnék választani és fel is venném, nagyon tetszenek! :)

  VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))