2010/09/09

Barangolásaim :)


 Újra volt egy kis időm és barangoltam.
találtam két ékszer készítő művészt valami fantasztikus alkotásokkal.
- Boda Szilvia ( druszám:) ) csodálatos drótékszereket készít, munkáit itt és itt nézhetitek meg.
Ízelítő a munkáiból:)



- Monika Laskowska lengyel alkotó munkái Itt és itt láthatóak.

Az ő munkáiból is egy-két darab :)

Úgye milyen csodásak ......ahhhh:)

MÁS


Karácsonyi trendek 2010/2011
"A pillanat gyönyörűsége" - Christmasworld dekorációs trend a 2010/2011 szezonra
A valódi hagyományok, a modern természetesség és a színesség lesz a meghatározója
a 2010-2011 es karácsonyi trendnek.
AUTHENTIC
Autentikus: fedezd fel a szépet az egyszerűségben
A múlt és a jelen fúziója, egy régi dolog egyszerű jelenbeli bájával varázsol el, így kölcsönözve annak újra egyedi hangulatot.
Színei: a meleg szürke, a olivin (peridot) zöld, petrol kék, homokszürke, alabástrom, lenvászon fehér.

Anyagai: a természetes anyagok, amiken már nyomot hagyott az idő, így a kopott kifakult öreg fa, a régi szövésű gyapjú, a zöldes-kékes régi üveg.
A díszítő mintázat is egyszerű, mártott effektusok, csomózott, kötött vagy fonott mintázat, virágos-növény motívumokkal, kézzel rajzolt vázlatokkal.Ez a stílus hangulatában a közös ünneplésre, a kapcsolatokra fókuszál.
Ajándékötletek:
· rajzolt (szén, grafit) grafika,
· voravan,
· kötött sál, sapka, pulóver,
· lenvászon abrosz
Dekoráció:
· uszadékfa körbetekerve izzósorral,
· faágra tekert fonalak, kötött díszek
Ital étel ajánlat:
· Nyers pezsgő Törley Chardonnay Nyers
· Ideje elővenni a nagymama karácsonyi receptjeit,
· és a nagypapa Absintját

OPTIMISTIC
Optimista: a kézművesség találkozása a modern stílussal
Az "optimista" élénk stílus nagyon eleven teret ad a kreativitásnak és a szokatlan ötleteknek. A kézművesség szolgálatába modern anyagokat állít mint a műanyagok, fóliák és gumibevonatok.
Színpalettája sokszínű, erőteljes és kifejező: mokka, lazacrózsaszín, sötétvörös, smaragdzöld, kanárisárga és tengerkék.
Motívuma áttört, átszakított, átszúrt, átlyukasztott, perforált.
Az optimista stílus egy olyan vágyat fejez ki, ami valami nagyon különleges, nem földhözragadt új dolgot céloz meg, hogy az ünnepi alkalom egy fergeteges partyvá válhasson.
Ajándékötletek: reszelő, spirálfüzet, fülbevaló
Ital: rosé, vagy vörös pezsgő, Campari
Étel: lazac, színes tésztasaláta


ECCENTRIC
Különc: Stíluskorszakok és kultúrák mixtúrája
A különböző kultúrák, korszakok és művészeti mozgalmak ütköznek a "Különc" stílusban. Díszítésében jellemző az állati bőrök mintázatának megjelenése, anyagokban a bársony, a dombornyomott bőr valamint a toll és fából készült gyöngyök, mint izgalmas díszítő elemek.
Színei: Arany-bronz, olívazöld, borvörös, sötét rubinvörös, borostyán és mély kékeszöld.
Ezzel az elragadó stílussal díszíthetünk egy ünnepélyes karácsonyi vacsorát és sikkes koktélpartit. - nagyon élvezetes hangulattal teli ünneplésekhez.
Bor: Délafrikai borok, Prosecco
Ajándékötlet: egy különc stílus vonzalmában állónak lehetetlenség ötletet adni... , de talán egy fa Oliva kínálló...
Étel: Strucc, fácán


GRAPHIC
Grafikus: arany és ezüst elemekkel . A "Grafikus" stílus sportos és elegáns.
Ez a trend geometriai formákat mintául használva, a fehér és a bársonyos fekete különböző árnyalataival játszik. Ezt a mintázatot helyenként arany és ezüst felületek törik meg.
A csíkok motilis hatása, az absztrakt formák és rácsok garantálják az optikai csalódás élményét. Magas-fényű felületek fémes hatást keltenek.
Az ünnepi dekorációban ezen stílus célja a látszólag könnyen elérhető letisztultság.
Színei: a fehér és a bársonyos fekete különböző árnyalatai, arany, ezüst.
Ajándékötlet: sakktábla, vagy vlamilyen társasjáték, játékok
Itala: Tokaji pezsgő, Tokaji borok

Karácsonyfa díszítése 2010   fehér-zöld-türkiz-kék, ezüst-arany


és még egy kis segítség:), hogy tudjátok mihez kell, milyen stílusban készíteni az alkotásokat ,műveket, milyen színek stílusok uralkodnak a Divat világban idén télen :))))
CIFF ősz / tél 2010/2011 Divat és szín trendek

Body Performance


A balett- táncos stílus kifejezik skintone paletta húsos hangok , vakolat pasztellek ans talcy mauves némi akcentussal tónusos , ragyogó korall, és grafikai kontraszt a fekete és fehér . A szövetet supples selymes keveréke , borítékolás kötögetni , bársonyos marled pamut , zsíros bőr . Bevonás megjelenésű színû munkaruhában volt , fitness stílusú nadrág , szatén zsinórra részletek , coarsegrained és a második bőrt fabics .
A színválaszték épített köré grafikai fekete- fehér tölti semleges hangon , mint a szürke és a barna méz . Eközben , narancs érint állást kell foglalnia a közvetlenül szemben . Szövet könnyű és hajlékony, kifinomult . Accent A szintetikus anyagok , mint a finomított poliamid és poliészter önmagában vagy keverve gyapjú, selyem vagy kasmír több kényelmet . Puhaságot és nyújtsd a lényeges második bőr szövet , jelenléte a lycra . Termék összpontosít jogging és sportruházat felsőruházat .



Trady - Twist


A Retro angol stílusú ez a téma által kiváltott némítva hangok , ragyogó teve , zöldes -kékek , taupey - szürke , bordó gazdag . British sütemények színek : rózsaszín Cupcake , sav- lekvár , elektromos ánizs , tejes áfonya . Nemes anyagok és a hagyományos férfi ruhásszekrény kód ( pl. kabát ) az elnőiesedett : újraszínezett tweed öltöny , marled gyapotot , Prince of Wales knittings stb bizonyos formája gazdagság is kedvelt dekorációs stílus ( ékszer ) , gobelin stílus ( dús motívumok ) , drága sző ( selyem twill , sánta voile ) . Végül nagyon egyszerű " Chino " nyers pamut és farmer . Pazar színekben patinás bársony árnyalatok : lila , téglavörös , okker , porosz és kifakult kék . A bázisok , forradalmi ötleteket , vörös és bronz mellett sötétszürke . Átdolgoztak kopott barokk hangulatát : 18. századi kárpit, faliszőnyeg és a brokát motívumok kibővült , újraszínezett és a hatálya alá tartozó vonalak és foltok . Parade hangulatát mutatja, hang - on- tone címerek és paszományok vagy régi arany hímzéssel . Cirkuszi csillag stílus és Polka Dot motívumok , színes csíkok klub ... Egy mámoros nyilvántartás : élénk jacquardok , kockás nyakkendő plaids a nyomatok és átdolgozták paisleys . Neo - katonai stílusú , bő elegáns szellem , Perfecto cirkusz , Barocco nyomatok .
Rusztikus Roots


 
A tartomány a zöld jelen van a teljes ipari cég két szín : szürke cement és rózsaszínes . A paletta őszi vörös szőlő különböző hangokat . A hangsúly az anyag tömörítő rusztikus és finomítása : tömör vagy főzve gyapotot , tweeded kendők , steppelt linig és javítások , valamint sportruházati szövetek , mint a pamut / polyalide foamback . Fókuszban a lánc-és vetülék reworkes összességében flitter , bi - szövetek és ruhák a köpenyt és overall . Az ipari ötvözetek , és a parlagon heverő területeknek Patinás inspirálta a színtartomány : komor , finom semleges álló tinta kék , vas- szürke és barna tópszín . Másodlagos színek zöldes bézs , sötét bronz , pávakék kék , lila . A szövetet meg vastag -és védelmező, mégis comfortables . A kettős Serge halszálkás cottones a szálcsiszolt belül , durva farmer kimossák , gyapotot is főtt . Felületkezelés: alloveror elhelyezett poliuretán bevonatok gyapjú vagy pamut , festékek , mint a rozsda , ráncok , vagy gofrit hatások , viaszos néz ki . Megjegyzés: a katonai megjelenés, a chinos , a természetes anyagok , a kettős zárás, buttonings .
Sötét Költészet


A költői éjszakai színpaletta a nagy fekete , palaszürke , tintás kék és a Deep Purple által kitöltött lángoló gránát , pirulva rózsaszín és zöld hallucinogén . Villog, a réz és az arany . Pazar anyagokat romlott , hogy felidézze a kopási idő . Hangsúlyt természetes keveredése " folt " hatást . Néhány rendkívül nőies anyag : Dobby selymek , reszkető -acetát stb New felvonuláson kabátok , Rock szellem , Foltvarró grunge . Éjszakai , tompa színek éjszakai kék , hideg, barna és zöld Ciprus egészen szürke Parma és intenser érintése oxblood . Alapszínt marad a komor nyilvántartásában mélykék , szinte fekete . Hangsúly a kifinomult , meleg , könnyű , lágy tapintású Fabris , mint a gyapjú és a kasmír keverékek vagy csiszolt és csiszolt suitings . Matt vagy enyhén fényes keres szintetikus . Kötögetni a vékony és nagyvonalú . Gyapjú kendő gallérú , sötét és furcsa nyomtatványok , a termék összpontosítani hiba és punk stílusú kabát .

http://www.fashiontrendsetter.com












Szép napot ! by Szaszi

1 megjegyzés:

  1. Húúú Szilvi, a Bodaszilvi etsy boltja....az valami fergeteges!!!!:-))))) kösziiiiiiii

    VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))