2010/10/20

Meglepő dolgokat tapasztaltam...

1. Mióta fent van az oldalamon Map Loco azóta nyomon tudom követni, milyen országokból látogatnak az oldalamra. Meglepő adatok jöttek...először azt hittem , hogy főleg Magyarországról látogattok az oldalamra, de nem- Chile, USA, Anglia, Románia, Olaszország, Szlovákia, Szovjetunió ( bár már így nem létezik de én sajna még így tanultam:) szóval a régi szoc blokból - Hű most biztosan sokan megharagszanak:) tagállamaiból Ukrajna, Fehéroroszország, Észtország, Németország, Ausztria-na ez talán Anyahajó :)- Brazília, Finnország, Lengyelország............... és még sorolhatnám....

2. Egy-két dolgon elgondolkoztam.... néha tervezek, agyalok, elkészül valami munkám nagy örömmel felteszem, úgy gondolom, hogy na igen ez tetszeni fog sokatoknak...és Síri csend.....elgondolkodtam, lehet, hogy nem is érdemes csinálnom, ha senkinek nem tetszik a munkám csak nekem... elvégre nem magamnak készítem vagy lehet, hogy mégis..................:(
Valamit változtatnom kellene ? ............. biztos....
.

....Hát azért ma is úja munkámmal állok a plénum elé.... 
Találtam itthon egy Tweed anyagot és ebből készültek szívdekorációk, a 2010/2011-es karácsonyi trenddel harmonizálva:)
egyszerű mégis mutatós szívecskék akár karácsonyi dísznek is  a fára, kilincsre, ajtóba , ablakra:)



Szép napot ! by Szaszi

11 megjegyzés:

  1. Ez most sovány vígasz lesz... de az egész blogtérre általánosítható jelenségről írsz...
    a kezdeti lelkesedés után eljött a nagy hanyatlás kora... meg oszlik a figyelem is...mindenki szétszakadva mindenhol jelen szeretne lenni, aztán csak azt vesszük észre, hogy már a saját életünkben is csak vendégek vagyunk:-)
    Ne csüggedj, valamire ez is jó... csak még megoldásra vár, hogy mire?

    VálaszTörlés
  2. Egy valakinek egészen bizosan nagyon tetszik minden munkád...:)
    (nekem, még ha nem sokra mész is ezzel...)

    VálaszTörlés
  3. Hát igen Colette igazad van, néha én is azt érzem, hogy többfelé már nem bírok szakadni... valami meg sinylí... vagy a gyerekek, vagy a munkám vagy a figyelmem....biztos általánosságot írok, de az időbeosztás megoldás lenne, na ja csak el kéne addig is jutni :)))

    Shushanna :) IGEn rád mindig számíthatok :)))Köszönöm

    VálaszTörlés
  4. Drága Szaszi! Dehogynem tetszenek a munkáid. Imádok ide látogatni, szinte minden munkádat megcsodálok, de nincs időm írni. Legtöbbször, csak végigfutok az újdonságokon, aztán rohanás tovább, házimunka vagy akármi.:)
    Sokszor be sem vagyok jelentkezve, azért nem kommentelek. Egyszóval a lustaság az oka és nem a nem tetszés. Csak mutass nekünk ezentúl is minden szépet. Ha nem üzenünk, üzenj Te nekünk. Kérdezd meg tetszik-e? ?iztos lesz sok válasz. :))) A filc dolgaid mind a kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
  5. Ne csüggedj, én sem írok mindig, mert sokszor csak annyit tudnék, de szép ez is!!! És az olyan uncsi, elcsépelt szöveg. Inkább gyönyörködök egyet, de azért tudd, hogy sokan vannak itt:)

    VálaszTörlés
  6. Monoton lenne mindig azt mondani,jaj de szép.Elveszne a szó értéke,olyan lenne,ha csak udvariasságból írná az ember.Vagy azért,mert mást nem tud mondani.Ha szeretnéd,hogy hozzászóljanak egy-egy dologhoz,akkor tegyél fel nyitott kérdéseket,vagy írj gondolatmagvakat,melyekre más fantáziája és nyelve,azaz ujj beindul.Mint pl. itt is:)

    VálaszTörlés
  7. Én pl minden új bejegyzésedet elolvasom, megnézem, áttanulmányozom! De ritkán hagyok hozzászólást a blogokban, mert ha így lenne, sajnos tényleg az egész napom itt telne el. És egyetértek Monaline hozzászólásával is, mindig azt írni, jaj de szép... a Facebookon van ugye az elhíresült "like" gomb, ha tetszik valami, csak megnyomod ("lájkolod"). Pl a blogspotba is be lehet rakni azt a funkciót, igaz ahhoz meg kell, hogy legyen az adott olvasónak FB regisztrációja is, ezért kevesebben használnák azt is, mint ahányan idetévednek, de ez is egy lehetőség.
    Utóirat: ünnepélyesen visszamenőleg egy hozzászólásban ideírom, hogy MINDEN munkád nagyon tetszik:)
    Utóirat 2: én voltam az, akit a Map Loco rendszeres franciaországi látogatónak mutat:)

    VálaszTörlés
  8. Kaoka :) Nagyon köszönöm és örülök hogy jársz felém :)))

    Judit : Igazad van és köszönöm :)
    Monaline: Jó dolgozom rajta és köszönöm az őszinteségedet ...a marketingen pedig dolgozom tanulgatom:)
    Laucica :) Hűha Utóirat: köszönöm és szívből örülök, hogy a napodból egy kis szeletke jut néha rám is és Franciországból ide -ide látogatsz ..... KÖSZÖNÖM:)

    VálaszTörlés
  9. Nem is tudom, hogy kommenteltem-e már nálad, de régóta és rendszeresen járok ide. :))) Én is lusta vagyok, hogy írjak, pedig nagyon szeretem a munkáidat :/
    Szóval csak hogy tudd, én is itt vagyok minden új bejegyzésednél! :)

    VálaszTörlés
  10. Ja és akartam még javasolni, hogy be lehet minden bejegyzés végére illeszteni egy véleménynyilvánító-szavazót, olyasmi, mint a Fb-os tetszik gomb. Így csak egy pipálással is el lehet mondani a véleményt :)
    (Tervezés, odalelemek, blogbejegyzések-szerkesztés, itt vélemények)

    VálaszTörlés
  11. Én is sokszor jövök hozzád, szeretem a dolgaid, magamban megdicsérlek, aztán csak futok tovább.
    Tudom, néha meg kellene állni, de annyi mindent szeretnék egyszerre csinálni.

    VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))