2011/01/01


Az előző postok egyikében ( Számvetés 2010-ben ) kérdést tettem fel nektek Véleménykutatást szeretnék végezni, nem is egyet:) és várom a válaszokat is, Január 30-ig,de kicsit könnyíteni szeretnék a dolgotokon, ezért készülök írni egy képes  összefoglalót is, mert ez így egy  kissé zavaros lett.
Magyarázatokat képekben fogok és bővebben kifejtem mit értek a fel tett kérdés alatt...
pl -mi az hogy shabby chic stílus, country, rusztikus, Vintage, Minimal.stb...

-Ha nem kísértétek végig a blogomat, akkor nehéz azt is megfejteni, hogy milyen színekkel dolgoztam, dolgozom és melyik is tetszik jobban....szóval összeszedem az ide illő információkat és jövők....

Szép napot ! by Szaszi

4 megjegyzés:

 1. Best wishes for 2011 - stay healthy - Ruth

  VálaszTörlés
 2. Dear Ruth! Thanks a lot for your wish for good!

  VálaszTörlés
 3. Kedves Szaszi!
  Nagyon szép a honlapod, gyönyörűek a munkáid. 1-2 hete találtam rá véletlen, azóta szinte minden nap látogatom, megnézni, hátha van valami újdoság, de ha nincs, az sem baj, a régiek között is mindég találok valami - számomra- újat.
  Remélem a jobb oldalon található szavazás nem fog teljes mértékben befolyásolni a további munkáiddal kapcsolatban, t.i. sztem nem nagyon tudja senki, hogy mi az a shabby chic, ezért nem szavaznak rá. Én hülye is előbb szavaztam, s utána kerestem rá a neten. Na kiderült, hogy arra nem voksoltam, ami a legjobban tettszik.
  További jó munkát, s minden jót kívánok az új évben! Éva

  VálaszTörlés
 4. Kedves "Névtelen" Éva!
  Örülök, hogy rám találtál és követed a blogomat. Remélem a jövőben is találsz magadnak itt valami érdekeset, és gyakran jössz hozzám :))).
  A szavazás csak egy felmérés, info, kíváncsiság:)))

  VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))