2011/07/14

Filc Névjegykártyatartók - Felt business card holder

Mindig gondom van, hogy a névjegykártyámat mibe is tegyem, olyat ami kicsit engem is mutat illetve, hogy mivel is foglalkozom... kitaláltam készítek magamnak és másoknak is névjegykártyatartókat.. modern minimal stílusban... tudjátok szeretem ezt a "kevesebb több"....:)

Vastag 5mm-es filc alapból készült. közepén cseppforma,  a kivétel megkönnyítésére... és a végénél is van egy félkör ív a könnyebb megfogás miatt. Csupán ez a dísze. na meg a színe- színei... igazi vidám nyári színekben
UV zöld, türkiz, ciklámen és narancssárga...
Méret: 5,8x9,8 cm szóval pont egy normál 9x5 cm névjegy kártya belefér..


Always problem is that the business card is nothing to me, which is a little something and show me that because I also deal with ... I came up with myself and others to make névjegykártyatartókat .. modern minimal style ... you know I love this "less is more "....:)
5mm thick base made ​​of felt. the center drop design with exceptional ease ... and the end is a semi-circular arc for ease of gripping. This is the only ornament. n is the color-color ... real fun summer colors UV green, turquoise, orange and cyclamen ...
Size: 5,8 x9, 8 ​​cm short section of a standard business card fits 9x5 cm ..



Szép napot ! by Szaszi

2 megjegyzés:

  1. Nagyon klasszak ezek a színek és a cseppforma is jó ötlet!

    Nagyon régóta hajkurászom ezeket a színeket gyapjúfilcből(főleg a türkizt, pinket, zöldet), mert irtóra hiányzik a készletemből! Ha nem titkos, akkor írd meg légyszi, hol vetted!
    Köszi!

    VálaszTörlés
  2. de jó színeket használtál! szuper...

    VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))