2012/06/02

Édes élvezet.. egészségesen...

 Minap a városban  sétálva ráakadtam egy érdekes klassz kis időtöltő helyre:)))

Kávéra ugrottam be.. de sok más finomság is volt... mind mind csupa egészség és kényeztetés...

La Delizia - Édes élvezet, egészségesen


Egy kis szigetre a hatalmas és nyüzsgő városi létben egy kis feltöltődés, szemnek, léleknek, gyomornak:)))






  Eddig csak külföldi Tv műsorokban ,  különféle gasztro magazinokban lehetett látni efféle helyeket de most már nekünk is van... kis csodánk:)

A La Delizia megcsinálta ezt, amit eddig csak külföldi blogokon nézegethettünk. Rózsaszín bejárattal, kopott és fehérre festett bútorokkal! Ezek után már nem is érdekel, hogy mit adnak. Itt akarok ücsörögni egész nap, csak úgy elkávézgatni valami magazint lapozgatva, barátnőkkel  beszélgetve.

Az már csak hab a tortán :) hogy isteni finomságokat lehet ám itt enni. 
Kezdjük a kávéval,- mivel kávé függő vagyok :) ami kitűnő. 
És persze vannak a kekszek. nyírfacukros meg teljes kiőrlésű is. 
Ezen kívül még  ezer meg egy féle,sós és édes ízekben, fűszerekkel, vajjal.

Különféle piték,  torták, muffinok, nyári hűsítők,  sőt ajándék ötletnek fém dobozos ajándékba vihető sütik is... köszönöm ! Szeretlek, Édes álom ! Boldog névnapot !... stb.


Ez a kekszmanufaktúra a legkülönbözőbb kekszek és sütemények receptjeit gyűjtötte össze a világ minden tájáról és most itt a lehetőség, hogy Te is megkóstold a helyben sütött finomságokat!

Ha szeretsz nassolni, rágcsálni, de fontos Számodra az egészséges táplálkozás, akkor a La Deliziánál jó helyen jársz, mert termékeik nem tartalmaznak adalékot, színezéket, tartósítószert. A La Delizia Kekszmanufaktúra csak természetes hozzávalókból készíti termékeit, (vajból, mandulából, dióból, nádcukorból, aszalt gyümölcsökből, stb.), ettől függetlenül a kekszek többsége 6-8 hétig is eltartható!
 A süteményválaszték is a változatosság és a nem hétköznapi kínálat iránti igényt tükrözi, a csokimousse torta, az almás tiramisu és a marcipánkrémes cupcake közül valamelyik biztosan ízleni fog!

Kissebb fogadásoknak, lány buliknak, kisebb csajos baráti összejöveteleknek is remek helyszíne lehet:)) Ha nem tudod hova vidd üzleti partnered  szerintem ez megfelelő helyszín. itt biztos  "megfőződ" :)

Aminek nem tudtam ellenállni :)))
Ribizli hab habcsókkal ....

 Hát ennek nem is lehet úgye ??? :)))

 Nézz körül  mert érdemes !

/kép és forrás a netről /

Szép napot ! by Szaszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiváncsiak rám :)))