2013/05/16

Idei divat az 1980 as évekbe repít vissza - Neon színekNeonparádé, azaz neon színek

Mostanában újra élem gyerekkoromat, mikor is szembe jön velem a neon színek tömkelege. Nekem is volt neon zöld pólóm, amit farmer dzseki alá fekete nadrággal hordtam és nagyon menő voltam :) most újra ez lett ez a mániám :) , hogy kedvelem keresem a neonszíneket, nem túl hangsúlyosan de tudat alatt is keresem. Nem értem, hogyan sikerült belém férkőznie, de egyszer csak azt vettem észre, hogy tetszik. Először kérettem magam, de egyre csak győzködött, egyre többször mutatta magát, éreztette, hogy dolgom van vele. Felbukkant egy üzlet kirakatában táska formájában, megjelent egy festményen, ceruzaként akadt a kezembe, vagy egyszerűen ott állt az út szélén láthatósági mellényként. Most meg azt érzem, hogy megadtam magam, vágyom rá, sőt, egyenesen akarom. Kérem a táskát, persze a festményt is, és kérek sok festéket, mert valamit muszáj nekem is lefestenem. Persze már megvannak az ötleteim, de amíg nem jövök elő velük, tessék barátkozni a színemmel kicsit. Védőszemüveget fel!
A nemzetközi divatban tavaly nyáron volt egy ilyen neonos trend, igazából nem is csodálkozom, hogy csak idén ért hozzánk, mindenesetre az üzletek tele vannak neon színű cuccokkal.
  Próbáltam olyan képeket válogatni, ahol a divat és a lakberendezés kéz a kézben jár, mert amúgy is tudjuk, hogy így van. Inspirációnak szánom a mai vadító színű bejegyzést, anyár már tényleg közelít, úgyhogy színesedjünk!


Imádom ezt a két építészeti példát.

 


A végére pedig két dolog, az egyik, hogy a neonsárga tök jó a kékkel, a másik, hogy a neon színekkel a lakberendezésben finoman bánjatok. Elég egy párna, egy roló, egy szék vagy csak annyi, hogy egy bútor lábait belemártjátok a festékbe. A hangsúly mindig a neon színé lesz, úgyhogy tárgyak kiemelésre is alkalmas. Ha valamit meg akarsz mutatni, fesd neon színűre.
Azért nézzük csak mi minden történt  1980 ban: 

    . Meghalt John Lenon a Beatles alapító tagja. 

Nektek bejön ez az új trend ??? 
 Ja és még egy kis +Ha tetszett a bejegyzés, és még több inspiráló ötletet, képet nézegetnél, csatlakozz a Dizain Facebook táborához ide kattintva!
Fotók forrása: itt és itt+ Pinterest 
Forrás Dizain.hu


Szép napot ! by Szaszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiváncsiak rám :)))