2008/12/08

Egy karácsony 2 WAMP

Egy karácsony - két WAMP
2008. december 14. és 2008. december 21.Gödör Klub 10:00-18:00

A tavalyihoz hasonlóan idén is duplázik a decemberi WAMP: ezüst- és aranyvasárnap is lesz művészeti piac a Gödör lassan korcsolyázásra alkalmas medencéje alatt.
Az évzáró WAMP-okon a szokásosnál sokkal több alkotó és kiállító vesz részt, gyereksarok, könyvstand, téli koktélok és egyedi designtermékek várják a látogatókat. Tudatos vásárlói szempontból is érdemes kétszer jönni: aki ezüstvasárnap még nem biztos benne, egy teljes hétig gondolkodhat, kipuhatolhatja és eldöntheti, tetszenének-e a kinézett designtárgyak szeretteinek. Aranyvasárnap ugyanis a közel százhetven designer több száz egyedi termékével együtt visszatér – de persze csak a készlet erejéig.
Stílus-WAMP díj:
A 14-i WAMP-on immár másodszor, ezúttal ékszer kategóriában jutalmazzuk a design kiválóságait a Stílus-WAMP különdíjjal. Októberben hagyományteremtő jelleggel a friss diplomásokkal kezdtük a sort, a díjat nyerte: Balla A. Benjamin üvegtervező.
A díj a Stílus Magazin Új arcok rovatában kétoldalas bemutatkozási lehetőség és egyéves Stílus-előfizetés, valamint ingyenes WAMP megjelenés.

Program:
2008. december 14. - DJ Elliot (Tilos Rádió)2008. december 21. - DJ Nizar (Tilos Rádió)
Mindkét nap:
Művészeti piac közel 170 magyar designer részvételével,Kreatív gyereksarok,Design könyvstand,Egész napos koktélbár
Hangulatmesterek:
Ezüstvasárnap: DJ Elliot aka Gerebecz Nándor nemcsak mint már jól bevált DJ kötődik a WAMP-hoz: MárNemSoul márkanéven hanglemez órákat készít és árul. 2004 óta fest lemezekre, és kombinálja a körformát, a mutatókat és a hangulatos képeket. Korábban egy interjúban azt állította, számára a bakelitlemezé a tökéletes forma és méret.
,Aranyvasárnap: DJ Nizar aka Bőczen Árpád gyerekkorában állítólag kilopott apja gyűjteményéből néhány bakelitet, és felsikálta velük a parkettát. Miután pirosra verték a kezét, tovább folytatta ezt a tevékenységet, néhány évvel később elkezdett lemezeket gyűjteni. Innen egyenes út vezetett a Tilos rádióba, ahol az osztrák elektronika egyik tótumfaktumaként tartják számon. Nem elhanyagolható az sem, hogy civilként építészmérnökként fog diplomázni. Egyszer már bizonyított a WAMP-on hangulatzenéivel, aranyvasárnap visszatér.

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!

még több info: www.wamp.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiváncsiak rám :)))