2009/11/23

A mai napom :)

 Amilyen rosszul indult olyan jól végződött :)

Mielőtt találkoztam volna az egyik vásárlómmal lefényképeztem a csomagot, ami a 3 nosztalgia könyvjelzőt rejti :)

Aztán, mivel a Király utcánál voltam, gondoltam végig sétálok egészen a Deák-ig és majd ott szállok fel a metróra.
Már az elején szembe jött velem a Textil ház- általam régen elfelejtett- régen anyuval és nagymamámmal igen sokat jártam oda, de most újból betértem és jó volt látni azt a rengetek anyagot, és a régi megszokott működést:) is. 
Találtam filcet valami csodaszép lilát  (kép) és egy csomó színt is , amit általában máshol nem találok és igen baráti áron :)

Aztán séta tovább-->; Röltex pont a textilház mellett, nagyon nagy árubőség itt is-->; öröm, heuréka találtam megfelelő szatén szalagot a rózsás gyertyáimhoz:)))

továbbiakban Goa Home é Goa Love.... majd egy lakberendezési áruház kirakata fogott meg, gyönyörű antikolt üveg karácsonyfa díszek a kirakatban.
Bent - úgy néz ki mintha nem is bolt lenne hanem inkább iroda, de azért én vettem csodaszép karácsonyfa díszt... kissé borsos áron de megérte.


Tovább séta...Arioso virágüzlet, ide érdemes bemenni mert csodák várnak rátok--- bár inkább a minimalistáknak jön be Egyszerű, de nagyszerű az egész., színek szerint  vannak a helységek ( fehér, piros, lila-rózsaszín és ekrü, barna, natúr )
Délután még egy futam volt , mível a fiam a MOM mozijában elhagyta a bérletét, diákigazolványát, beléptető kártyáját, megpróbáltam hátha volt valaki oly rendes és leadta... Igen meglett, kifelé jövet mire akadtam egy Butlers-re a mozitól nem messze.
Ide is beugrottam szigorúan szakmai alapon :) rengetegen voltak így nem sok kedvem volt a nézelődéshez inkább haza jöttem.

Ja és a képek amiket készítettem



A felső képen ából készült csillagok... valószínüleg füzér lesz az egiyk koszorúmon, de majd kéőbb meglátjátok, az alsó képen a gyertya szalg variációim-próbálkozásaim követhetők figyelemmel, már akit érdekel :)

Elfáradtam, de nagyon jó volt így lézengenei és felfedezni számomra régi-új boltokat :)

3 megjegyzés:

Kiváncsiak rám :)))