2009/12/28

Elmaradásaim :)


... kaptam egy kedves blogdíjat, köszönöm! :)

Írjak 7 dolgot magamról és küldjem el 7 másik blogtársamnak, akit szeretnék jobban megismerni... ez a "feladat" :)

Hát lássuk csak.....

1.Szeretem a néprajzot,a hagyományokat, különféle népek kultúráját különösen a Kelta, szkíta, avar, indián kultúrát.

Gyűjtöm is a régi használati tárgyakat-van már egy szép kis cserép gyűjteményem és szőtteseim is vannak. Ha megtehetném régi használati tárgyak sokaságát szeretném magam körül tudni. - férjem nagy örömére..mi ez a sok kacat itt:)?
Nemcsak a tárgyakat gyűjtöm, hanem a mintáikat is megpróbálom....összeszedni:) alkalmazni, újra és mai tárgyakra becsempészni, újra felfedezni, átformálva továbbadni.


2. Agyagozás, agyagművesség, kerámiázás.......hogy egy darab sárból az ember lánya eléri, hogy használati tárgy legyen kuglófforma, pohár, szilke, valami hasznos dolog nem csak néznivaló :) az valami csoda:)
Imádom... sajna kevés az időm, hogy nagyon komolyan foglalkozzam vele.... sosem fogom( soha se mond, hogy soha) olyan módon űzni ezt a foglalatosságot, hogy csak ez töltse ki az életem bár ki tudja:)))
Van még fejleszthető ezúton is rajtam, bennem ezért folyamatosan tanulok, képzem magam..3. Könyvek: Imádom--kislány korom óta nagyon szeretek olvasni, ez annyiban változott, hogy most már sajna kevesebb az időm... de azért 1 héten 1 könyv a norma:)))
Most egyszerre két könyvet is olvasok :) 
Cornelia Funke : Tintaszív és egy komolyabb téma Emily Wu: Madártoll a szélben.4. Családom..lehet, hogy ezzel kellett volna kezdenem:( A két fiam és férjem kitöltik szó szerit az életem és lassan de biztosan eljön az a nap is, amikor a fiúk kirepülnek ettől nagyon félek:(( és próbálom kitólni ezt az időt amíg lehet.

Ez egy régebbi kép
Minél többet együtt töltsük el az időt, azért szeretem a közös családi nyaralásokat, kirándulásokat...és nem szeretnék még lemondani róla :(

5. Természet: Ne csak kint hanem bent is szeretem a natúr, természetes dolgokat. Szeretek mindent, ami természetes dologból van ( fa, bőr, nemez, gyapjú,, len, agyag), ...szeretek kirándulni, biciklizni, természetes vizekben fürödni valahogy teljesen más mint az uszoda....
Szeretek ülni és nézni egy szép lepkét, az állatok viselkedését, vagy csak úgy illatolva a levegőt, eső után.... pocsolyákba taposni.....de egy felnőtt ezt már csak ritkán teheti meg :((((5. Színeim a zöld és barna árnyaltai--> inkább azt mondanám az ősz színei.

6. Zene: Mindenevő vagyok úgymond.. korral , hangulattal változik az ízlésem, de örök kedvenc a világzene és a Rock. Ha olyan hangulatom van csak magam énekelgetek mint a régi lányok asszonyok..7. Imádok szervezkedni, intézkedni bár néha fárasztó.. de akkor is.. ezt nekem találták ki.
Amikor már révbe ért valami azt már inkább hagyom de addig míg ötletelni kell, kitalálni elindítani a dolgot az igen:)))) viszont a pénzügyekkel hadilábon állok, álltam is mindig, sajna vannak mindig dolgok amik velem szembe jönnek és nem tudok nekik nemet mondani....

Hát tömören ennyi olyanoknak adnám  tovább,akiket kevésbé ismerek.., természetesen semmi nem kötelező, nem akarok a magánszférákban turkálni, de van egy rossz tulajdonságom kiváncsi vagyok 

Unikat-nak, Kricsárnak, Annásnak, Cornitnak, Sveszternek, Vacskamatinak, Beának

Remélem velem játszanak :) 
Köszönöm mégegyszer Szerának és Mammkának

6 megjegyzés:

 1. Köszönöm, kedves vagy, hogy játékba hívsz.
  Igyekszem mielőbb reagálni is rá a blogomon.

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm, hogy játszottál velem! :)

  VálaszTörlés
 3. Wonderful pictures -
  all the best for you and your family in 2010 -
  Ruth

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a díjat, és persze, hogy szívesen játszom!

  VálaszTörlés
 5. Thank you very much Ruth, and I wish you all good one:)

  VálaszTörlés
 6. Én is köszönöm.. :D Igyekszem majd továbbadni! :D

  VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))