2010/01/03

Gondolat, az új évre , játék :)


 "Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindenkivel kezet.
Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel.
Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé.
Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé – és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van.
Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd…
A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét.
A gondolkozás szinte alkotás.
Minden jó dolognak a vágy a szülője, és minden őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.”
                                                                                           (Elbert Hubbard)
 ÉS


JÁTÉK TREBORETTÁ-nál

.............................. valami MÁS

Nézzétek csak mit találtam:)


Szentendrén egy boltot, ahol magyar ügyes kezű asszonyok munkáit lehet megvásárolni.


Szentendrén születtem, szívem csücske ez a kis város............. sajna ritkán járok, mert nem szeretem, hogy olyan kirakat ízű lett, ömlesztve a " nép csodákkal". Inkább akkor megyünk, amikor még nincsenek sokan, akkor még élhető, látható a város minden szépsége, a főtérnél a kis utcában a lángos elmaradhatatlan ilyenkor. ÉS persze a SKANZEN is. Örülök, hogy épül szépül folyamatosan.

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy megtisztelsz a figyelmeddel! :)
    Én is imádom Szentendrét, valaha sokat jártam ott, mert a Szentendrei-szigeten volt nyaralónk. Fiatalon óriási élmény volt a Templomtéri Játékok, mindig ott voltunk! :)

    VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))