2010/04/26

Egy pályázat, és más hátha valakit érdekel :)

A pályázati kiírás
A pályázatot az alábbi területekre hirdetjük meg:
• divattervezés
• stylist
• smink és haj
• fashion art direction, fotó és videó
Téma:
A pályázat fő témája az etno stílus újraértelmezése, feldolgozása, kreatív hagyománytisztelete.
Az etno a hagyományos népművészeti elemeket értelmezi újra és teszi maivá. Az irányzat a 20. században lett először felkapott a hagyományos népi motívumok beemelésével. Sokaknak a Hair, a batikolt póló, a nagy virágminta és az elhagyhatatlan tarisznya jut eszébe. Ez azonban mára a múlté, hiszen ez a sokszor perifériára szorult stílus ma megint divat.
A pályázati feladat az etno stílus bemutatása és újraértelmezése a mai korra a technika, technológia, szabás, anyaghasználat, színválasztás és egyéb kreatív megoldások adta lehetőségekkel.
Zsűri:
A pályázatot 5 fős szakmai zsűri véleményezi és választja ki a nevezésekből a 3 legjobbat.
A zsűriben a szakma elismert személyiségei vesznek részt.
Jelentkezési feltételek:
A pályázatokat a kiíró május 15-ig várja. A maximum 5Mb-os nagyfelbontású alkotásokat/terveket/fotókat „jpg” vagy „pdf” formátumban lehet elküldeni email-ben a hr@makanymarta.com címre, vagy ha az anyag meghaladja az 5Mb-ot, CD-n / DVD-n személyesen is benyújthatók a Makány Márta Showroomban május 15-ig minden hétköznap 10 és 16 óra között a Budapest 1054 Báthory utca 18-20. alatt.
A jelentkezésen mindenképp fell kell tüntetni a jelentkező teljes nevét, email címét, telefonszámát és azt, hogy melyik kategóriára jelentkezett.
A döntőbe jutott, kategóriánként három kiválasztott alkotókat május 17-én értesíti ki a pályázat kiírója. A döntős alkotások és alkotók a nyári WAMP-prezentációk résztvevői lesznek.
Kontakt:
hr@makanymarta.com „Tehetségkutató pályázat” téma-megjelöléssel
Nyeremény:- A döntőbe jutott alkotóknak és alkotásoknak média megjelenést biztosítunk.
- Minden kategória döntősei alkotásaikkal részt vesznek a nyári WAMP-on tartandó prezentációkon (amennyiben az alkotások ilyen formában bemutathatók), ahol lehetőséget kapnak a nagyközönség előtti bemutatkozásra.
- A divattervezői pályázat esetén Makány Márta gyakornoki lehetőséget ajánlj az első három helyezettnek, valamint a ruhaterveket elkészítésében szakmailag konzultál a nyertesekkel és a Makány Márta Showroom-ban elkészítik minden döntős három legjobb tervét.
- A stylist, fodrász és sminkes kategóriákban a nyertes munkákat, ötleteket egy profi csapat segítségével lefotózzák. A fotózáson a pályázat nyertesei aktívan közreműködnek, a profik irányítása alatt. Az elkészült fotókat megkapják a nyertesek és portfoliójukban referenciaként adhatják meg.
- A műszeti vezető kategória nyertese (attól függően, hogy munkája milyen jellegű) lehetőséget kap, hogy a következő Makány Márta divatbemutatón és egyéb megjelenéseken együtt dologozzon a tervezővel és csapatával (pld. Dömötör Tamás rendező, Tóth-Widamon Máté operatőr, stb.)

MÁS.............

Kaptam :)
Minden amit tudnod kell az életben, arra megtanít Noé Bárkája.

 1. Ne késd le a hajót.

 2. Emlékezz, mind ugyanabban a hajóban vagyunk!

 3. Tervezz előre. Akkor sem esett az eső, amikor Noé megépítette a Bárkáját.

 4. Tartsd jó kondiban magadat. Mikor 60 éves leszel, lehet valaki felkér egy nagy dologra.

 5. Ne törődj a kritikákkal. Csak csináld meg a munkát, amit meg kell csinálni.

 6. A jövődet építsd magasra.

 7. A biztonságod érdekében mindig párban utazz.

 8. A sebesség nem mindig számít. A csiga és a párduc is ugyanabban a hajóban van.

 9. Ha stresszes vagy, lebegj kicsit.

 10. Emlékezz: a Bárkát amatőr, a Titanicot pedig profik építették.

 11. Nem számít a vihar, ha Istennel vagy, a végén mindig vár a szivárvány.


 Küldd ez tovább azoknak a barátoknak, akikre Isten áldását kéred. Látod, Te is köztük vagy. Hát én küldöm mindenkinek:)))

MÁS:) Kerámikusok, fazekasok figyelem:)

május 14-15-16:Hosszúhétvége Szabó Katával és Egri Zsuzsival.

május 22: Mázak-mázak Tóth Zsolt ( Tozsi) kiállítása és beszélgetés az ő
mázairól.
Ja és ZENE nektek:)

1 megjegyzés:

  1. Kedves Szaszi, szeretettel üdvözöllek az olvasóim között. Most járok nálad először, és látom, hogy milyen sokoldalú alkotó vagy. Úgy hiszem, ezt a sok mindent csak jó szívvel lehet csinálni.

    VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))