2012/01/25

rövidke...

 Na kicsit elmaradtam, de ennek több oka is van:)

Az első, hogy sokm elintézendő van... az első, hogy végre el tudtam intézni a 7-es adószámot.
Sokáig gondolkodtam ki akarom-e váltani , de aztán egy új munka rákényszerített erre a lépésre. Szóval megvan. 
Előre féltem,mert voltak tapasztalataim az Apeh-kel kapcsolatban és nem túl jók - fél napos várakozás, bomba riadó - szóval fel-voltam mindenre készülve, könyv, pia, kaja:))) de megdöbbenésremre alig 5 perc várakozáés után beszóltottak és kb.2 perc múlva már kint is voltam:))), persze előtte itthon több napom rá ment a kitöltő program letelepítéshez és a nyomtatvány kitöltéséhez, mert állandóan hibát talált és míg azt ki nem javítottam addig nem endgedett tovább:))) 
De mikor a kérvény kinyomtatva két példányban kész volt, 2 perc és kezembe az adószámmal már mehettem is vásárolni a számla és nyugtatömböt:)))

Régen az Apeh-be is lehetett vásárolni szigorú számadású nyomtatványokat , mert volt ott nyomtatvány bolt, na az most nincs már ott , megszűnt, tehát el kellett mennem a sulinkig ott tudtam venni számla és nyugta tömböt, de amit elfeleljetettem a szigorú számadású nyomtatvány  nyilvántartásához szükséges  füzet, na azért majd vissza kell mennem... Ti nem felejtsétek el :)))

Tegnap pedig végre hosszú idő után egy fél napot szenteletem a sportnak barátnőmmel elhatároztuk, hogy na most aztán nem várunk és rendszeresen el fogunk járni úszni... tegnap volt az első alkalom. 20 hoszt úsztunk abban a tudtaban , hogy kemény 50 métereket küzdünk le...és micsoda sport teljestíményt vittünk végbe... este derült csak ki, hogy 33 méteres volt a medence :))) nem baj majd legközelebb :)) közben szaunáztunk, jókat beszélgettünk.
Máskor jobban felkészülve megyek be, mert iszonyúan éhes és szomjas lettem a végére, szerintem leesett a vércukor szintem és szédültem, megfájdult a fejem, mire hazaértem már migrénem volt pihenés után lettem csak jobban , meghogy ettem és ittam jó sokat. 

A 2012 évi elhatározásaimhoz hozzá tartozik a terv szerűség , időbeosztás kialakítása is.- rájöttem, mert többször az orromra koppintották, hogy elmegy a napom és semmi érdemi munka nem látszik )::)) na ezért kissé szervezetebben fogok ezentúl-REMÉLEM- működni--- "MöKoDJ" :)))--- ezáltal kevesebbet lógok a neten csak bizonyos órákban fogok feljönni, csak minimális elintézendőkre szorítkozni:))) Persze átfogom futni a blogjaitokat, csak nem fogok 1-1 témánál órákig szörfölni a neten, hanem tényleg ami fontos és kell, szükséges és aztán lépek a való életbe :)))



Szép napot ! by Szaszi

2 megjegyzés:

Kiváncsiak rám :)))