2012/03/10

Napsütőtte szombat

Már nagyon régen vártam ezt a napot...
de miért is?

Kezdem az elején...
A minap egy turkálóba betévedve rá leltem egy csodás kis  antik fali lámpa karra .Csodás fehér opál csepp formájú burái fogtak meg először, majd az antik csodás sárgaréz kidolgozása.
Tudtam ő kell nekem, de féltem az árától... kiderült 2500 Ft .
Azonnal fizettem és már hoztam is el:)))
A történet azzal folytatódik, hogy a hálószobánkba a régi lámpákat leszedtük, begipszeltük a helyét és fel akarta férjem szerelni az újat,amit én szépen ügyesen hazahoztam, buszon, villamoson utaztatva :)))

Na most jön  a durranás... sikeresen eltörte az egyik csodás kis buráját a lámpának, ez adta az aprópóját, hogy egy csodás napsütötte tavaszi délelőtt kilátogattam, anyósommal az Ecserire.

 Ő is nagyon élvezi a piacolást és nagyon tud alkudni...

Szóval kimentünk busszal és az utóbbi évek legjobb piacozása következett, az a tapasztalatom, hogy egy csomó bolt be va zárva, földről már alig árultak, de ma teli volt a piac árusokkal, na meg nézelődőkkel is...
Nagyon sok külföldivel és sok sok portékával...
Üröm az örömbe, hogy lámpámra búrát nem találtunk... viszont 1-2 kisebb dologgal gazdagodtam, viszont anyósom nagy üzletet csinált-... antik afgán , kézzel csomózott szőnyeget  vett potom 5000 ft-ért:))) .
1-2 életkép














Szép napot ! by Szaszi

3 megjegyzés:

  1. Biztos nagyon szuper volt, már mi is készülünk kimenni egy ideje, de valahogy mindig elmaradt, talán most, hogy jön a jó idő. Nem tudod véletlen azt a gyönyörű kalitkát mennyiért adták?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 10000 Ft ra tartották, de alkudni biztos lehet:) sőt kell :))) egész nagy volt 1,5 méter magas és olyan 80 cm széles...kb, bár nem mértem le.

      Törlés
  2. Köszönöm szépen. Gyönyörű kalitka még 10ért is megérte volna, de alku után főleg, oh, de kár, hogy nem jártam arra.

    VálaszTörlés

Kiváncsiak rám :)))