2013/08/12

Divatba jövök...2013 autumn ..



Még javában tart a nyár..de már megjelentek az idei őszi divat trendek..

Ezek lesznek az ősz legnagyobb trendjei! - Őszi/téli divat 2013/2014


Óriási kabátok

 

 Az angolul oversize-nak nevezett kabát-trend idén hatalmas méreteket ölt, nem gyakran férfias hatást keltve.


A karcsúsított varrást nem tartalmazó kabátok akár előnyösök is lehetnek, ha a megfelelő hosszra és szabásra ráakadunk, és figyelünk arra, hogy kifinomult anyagú legyen.
Nicoll, Unique
 

Mély bordó bőrök

Az elegáns sötétbordó színek még ragyogóbb luxus hatást keltenek, ha bőr anyagok formájában hordjuk őket. Egy ilyen színű bőrkabáttal, szoknyával vagy nadrággal érdemes felszerelkezni, mert gardróbod egy hosszútávú befektetése lesz.

Felder, Burberry
 

Katedrális stílus

A vallási szimbólumok (keresztek, szentek ábrázolása), túldíszített aranyozás, bíborosok, papok vagy szerzetesek ruhái adtak ihletet az őszi/téli katedrális stílushoz. Egyes ruhadarabok a visszafogott egyszerűség jegyében idézik a szent nyugalmat, míg mások a túldíszített szimbólumokban jelenítik meg a templomi hangulatot.

Ha nem vagy utóbbi híve, egy egyszerű szabású vörös ruhával, esetleg egy keresztmedálos nyaklánccal elegáns katedrális stílusra tehetsz szert.

Anna Sui, Dolce&Gabbana


Prémes díszítések

Igazi királynőnek érezheted magad, ha puha szőrmével vagy prémmel burkolod be magad! A legegyszerűbb kabát is luxus hatásúvá válik, ha egy minőségi szőrme díszítéssel van feldobva. Különös hatást kelt, ha egy szőrmével díszített bőrkabátot viselünk, vagy az idén annyira trendi oversize kabátunk van "szőrmésítve".

Biagiotti, Von Furstenberg
 
 

Díszített kasmír és mohair pulóverek

Ezek a finom tapintású pulóverek idén olyan díszítéseket kaphatnak, mint a bőr, bársony, szegecsek, kövek cipzárok vagy hímzések. Egy ilyen díszes felsőhöz visszafogott kiegészítőket hordjunk, az alsó pedig legyen egyszerű, lehetőleg egyszínű.

Iceberg, Scervino
 
 
 

Hangsúlyos vállrészek

Az őszi/téli topok és ruhák jellemzően hegyesített, vagy tömött vállrésszel fognak rendelkezni. Ennek a trendnek mindenképp érdemes örülni, hiszen optikailag a körte alkatúakat homokóra alakúakká varázsolja, elterelve a csípőkről a figyelmet.

Krizia, Cushnie et Ochs
 
 
 
 

Hódító skót kockás

A téli szövetek kedvelt mintája lesz a skót kockás, amely leginkább sötétkék, piros vagy zöld színben fordulhat elő. Egy trendi kockás blézerrel például divatos alap-ruhadarabra tehetsz szert, amit aztán számos ruhadaraboddal viselhetsz.

A kissé nyers stílusú szövetekhez nagyszerűen illenek a luxus kiegészítők, mint például egy feltűnő fülbevaló, fémes öv vagy lakkozott csizma.

Moschino, Marani
 
 

Férfias nők

Néha igenis jó férfiasan egyszerű lenni, egy oversize kabát, unisex ing vagy pulóver, lapos talpú fűzős cipő és egyenes szabású szövetnadrág szükséges hozzá. Ha a maszkulin trendnek hódolunk, akkor tartózkodjunk az ékszerektől és az erőteljes sminktől.

N 21, Howell
 
 

Élénk színkavalkád

Ha nem szeretnél a hideg évszak komor hangulatát magadra ölteni, akkor érdemes élénk színekben gondolkodni.

Természetesen nem kell túlszárnyalni egy papagájt, de 2-3 kontrasztos, ámde mégis összeillő árnyalattal elbűvölő párosításokat tehetünk. Ilyen például a fukszia-vörös, lila-fukszia, pink-narancs párosítás.

Paul Smith, Anna Sui

Térd alá érő szoknyák

Az előző évek divatjához képest, az idei szoknyák kicsit hosszabbak, vádliig vagy ennek közepéig érnek majd. Jól mutat platform cipővel vagy vastag sarkú magas csizmákkal, és természetesen harisnyával.

Ha szélesebb a csípőd, válaszd az aljánál bővölő A-vonalú szabásokat, kisebb csipők esetén azonban a ceruzaszoknya-típusok mutatnak a legjobban.

Ports, De La Renta
 
 

Bő, mintás nadrágok

Azt hihettük, hogy a nyárral együtt a lenge tarka nadrágok ideje is leköszön, az ősz azonban továbbviszi a mintás nadrág trendjét, igaz, hogy az anyagok kicsit vastagodnak, és a színek pedig sötétednek.

Hordjuk magas platform cipővel vagy vastag sarkú csizmával, felsőnek pedig egy pulóver vagy rövid bővebb szabású kabát ideális választás.

Unique, Jordan
 
 
 
Szép napot ! by Szaszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiváncsiak rám :)))